#SeguimAmbForça

Agafem aire per bufar ben fort!

Portem un mes a l'Ajuntament en el qual s'ha definit l'organigrama de govern i s'han pres les primeres decisions polítiques, posant ja en marxa algunes propostes clau a les que ens havíem compromés amb la ciutadania. L'organització de Barcelona En Comú tampoc s'ha aturat: hem aprovat el model organitzatiu per aquesta nova fase i hem convocat primàries obertes amb les quals la ciutadania ha pogut escollir, per primer cop a Barcelona, els consellers i conselleres de cada districte.

Volem compartir amb vosaltres el balanç d'aquestes primeres setmanes, i sobre tot posar de relleu els nous reptes que tenim a partir de setembre, que són grans i il·lusionants. Per això, divendres 24 de juliol a les 19:30h us esperem a la Rambla del Raval en una trobada en la que intervendràn Gala Pin, regidora de Ciutat Vella, Gerardo Pisarello, primer Tinent d'Alcalde i Ada Colau, l'Alcaldessa, per compartir dubtes i tenir un diàleg obert sobre aquest inici de mandat i tot el que vindrà. A més, per fer la trobada més festiva, gaudirem de música en directe a càrrec de La Rumbé (http://www.arribalarumbe.com)

Sabem que el nostre programa és ambiciós, i que el primer any de mandat és clau per demostrar que es poden portar a terme els projectes i una nova forma de fer política. També sabem que hi ha molts factors externs a la nostra il·lusió que ens determinen. Però no tenim por, i no ens espantarem davant de poders mediàtics o econòmics. Seguim tenint clar que governarem per tots els barris de Barcelona, de forma transparent, preguntant a la gent. Per això és imprescindible concentrar tota la nostra energia i el suport ciutadanà en donar passos ferms endavant, perquè la ciutat no pot esperar més i ens necessita amb més il·lusió, més units i forts que mai.

Vine a celebrar el primer mes de una Barcelona en Común que es posa en marxa. Et necessitem per a seguir treballant per la ciutat de la gent normal que fa coses extraordinàries.