70 dies per guanyar la ciutat

El proper diumenge 15 de març a les 12h volem viure amb tots vosaltres un moment històric. Queden només 70 dies per les eleccions municipals i ens agradaria que ens acompanyessis en el tret de sortida d'aquest compte enrere a les Cotxeres de Sants, perquè hi ha molt per celebrar.

Per començar, que el 12 de març arribem al final d'un procés de primàries que ha estat fonamental per consolidar la candidatura de Barcelona En Comú, i que ha introduït per primer cop a la vida política barcelonina mesures com l'elecció de persones candidates a conselleres de districte. Un procés que a més elegirà un equip de govern il·lusionant amb la ferma decisió de guanyar l'Ajuntament de Barcelona.

Encarem la recta final cap a les eleccions municipals del 25 de maig després de mesos de feina intensa durant els quals hem sumat cada vegada més gent implicada en un viatge complex i treballós, però alhora apassionant, que marcarà un abans i un després en la manera de fer política. Aquest camí hagués estat molt difícil de fer sense l'esforç de totes les persones involucrades en el projecte: els membres de les comissions, eixos i barris, ciutadania, amics i amigues. Tota la gent que cada dia posa un petit granet de sorra per fer-ho possible.

Ens farà molta il·lusió trobar-nos i gaudir de la feina compartida fins ara i celebrar plegats l'alegria de tot el que encara ens queda per viure. Junts donarem el tret de sortida d'un compte enrere que pot ser el més important en la història recent d'aquesta ciutat.

70 dies. 1.680 hores. 100.800 minuts. Aquest és el temps que ens separa de la Barcelona que imaginem i volem construir plegats. La Barcelona que és de tots i totes, una Barcelona En Comú.