Jornades Municilab

Data d'inici: 
Divendres, 26 octubre, 2018
Hora: 
16:00 - 20:00
Tipus d'event: 
Acte
Lloc: 
Facultat de Filologia de l'Universitat de Barcelona
Metro: 
Universitat
Es realitzen verificacions : 
No

A la 2a edició de Municilab, que tindrà lloc el 26 i 27 d’octubre de 2018, volem situar-nos davant els reptes actuals i futurs dels governs locals i de les organitzacions polítiques; i les formes de fer política en xarxa per afrontar reptes comuns. Es pretén així consolidar aquest espai de trobada com a instrument de construcció i difusió de relat en relació al municipalisme i el treball coordinat entre els diferents actors. 

En les jornades reunirem a diferents tipus de perfils: base social activista de les organitzacions i candidatures municipalistes, càrrecs electes de governs locals, moviments socials i col·lectius organitzats de la ciutat, joves, universitaris i ciutadania en general.

Les jornades es desenvoluparan amb un nombre important d'activitats que s'articularan en diferents blocs: sessions de debat i reflexió, tallers orientats a l’acció, diàlegs amb la ciutadania, presentació de publicacions i projectes audiovisuals, workshops interns de treball, activitats per a nens, nenes i per a joves. 

Afegeix al teu Calendari