Cor Rebel de Barcelona

El Cor Rebel de Barcelona som la coral de Barcelona En Comú. La música és una eina poderosa per a la creació de comunitat i la transformació social que ens uneix, ens fa imaginar presents i futurs millors i ens ajuda a comprendre'ns i empatitzar. Vam néixer durant la campanya de 2019 i avui seguim transmetent els nostres valors amb alegria, creativitat i esperit col·lectiu.

El Cor Rebel el formem homes i dones de totes les edats i de tots els barris de Barcelona que ens trobem cada dimarts per assajar i compartir les nostres grans passions: la música i la política. El nostre director és l'Oriol Mas i el nostre repertori barreja cants de lluita i populars com "Bella ciao" o "Grandola, vila morena", temes de noms clàssics de la cançó protesta com Ovidi Montllor, Chicho Sánchez-Ferlosio o José Antonio Labordeta i cançons més actuals i igualment mobilitzadors d’artistes com Donna Summer, Orxata Sound System o Ana Tijoux.

Uneix-te al cor!

Uneix-te per formar part de la nostra comunitat! No cal tenir experiència; n’hi ha prou amb ganes de cantar. Els assajos són dimarts de 19 a 20:30h a la nostra seu: carrer de la Marina 131 bis.

Si t’hi animes, omple aquest formulari i el nostre director Oriol Mas es posarà en contacte amb tu. També si vols reservar una actuació per un esdeveniment memorable.