Nou Barris

Torna al mapa

Jose Cervantes Serrano

La presentación de mi candidatura se basa en la necesidad de impulsar el comercio de proximidad.Hay que garantizar el derecho de los vecinas/os a tener acceso a productos de proximidad así como también el de pequeño comerciantes a quedarse en el barrio donde ya tienen un red vecinal creada.Nou Barris ha sido desde siempre referencia en cuanto a solidaridad y red vecinal y, el pequeño comercio es una pieza clave. Ofrezco mi experiencia en el sector que me permite conocer sus necesidades.
Rep l'aval de l'Assemblea de Nou Barris

Sacsegem9barris

Soy Alejandro. Estoy licenciado en economía. He vivido toda mi vida en Verdún, y desde hace 7 años en Prosperitat. Participo desde hace 4 años en la Asociación de vecinos de Prospe, en l’eix d’economía i treball de Bcnencomú como coordinador y en la Asamblea de 9barris. También colaboró en Clip Teatre en el Centre Cívic de Sant Andreu. Actualmente trabajo en temas relacionados con demandas de claúsula suelo.
Rep l'aval de l'Assemblea de Nou Barris. 

Laurent Faucheux

M'agrada, i crec que és necessari, establir un diàleg sincer i profund amb les persones, siguin quines siguin les seves idees i fins i tot des de la màxima discrepància inicial: escoltar-les amb tota la paciència i l'atenció que facin falta per tal d'entendre el millor possible els seus desigs i sobretot les seves necessitats. I sobretot, desenvolupar mecanismes que permetin connectar amb les persones més vulnerables i excloses.
Rep l'aval de l'Assemblea de Nou Barris. 

Guanyem Nou Barris - Guanyem Democràcia

Compromeses per treballar per un municipalisme transformador, feminista, descentralitzat i radicalment democràtic, establint sinergies entre l'assemblea i el Grup Municipal, amb acords vinculants.
Ampliant el nostre espai polític i organitzatiu amb la participació i la implicació del moviment associatiu en els debats i la presa de decisions.
Rep l'aval de l'Assemblea de Nou Barris.

Transformem Nou Barris

Una candidatura equilibrada entre persones amb experiència institucional i noves incorporacions. Creiem fermament en la força del col·lectiu i tenim la voluntat de fer l’acció de govern amb entitats, veïnes  i conjuntament  seguir creant les condicions per la millora del dia a dia de les veïnes. Treballarem il·lusionades per fer de Nou Barris un districte just, cohesionat, feminista, saludable i inclusiu, d'acord amb les línies d'acció política i programàtica de Barcelona en Comú. 
Rep l'aval de l'Assemblea de Nou Barris

Manuel Leonés Martínez

Vecino de Nou Barris desde que nací. Tengo 41 años y he vivido en tres barrios Prosperitat, Porta y actualmente Trinitat Nova. Soy titulado en Ingeniería Industrial y mi trabajo está relacionado con la Seguridad Industrial.
Mi motivación principal es que amo Nou Barris, amo los trece barrios, amo Collserola, amo su idiosincrasia, amo su joven patrimonio, amo sus entidades, amo a sus activistas,a sus vecinos y vecinas con sentir republicano o libertario.
Rep l'aval de l'Assemblea de Nou Barris.