Horta-Guinardó

Torna al mapa

Horta-Guinardó en Comú

Horta-Guinardó en comú és la candidatura de consens de l’Assemblea de Barcelona en Comú del districte. Som un equip de persones d’origen, trajectòries i edats diverses, unint l’experiència adquirida en el darrer mandat amb noves veus, tant de BComú com de fora de l’organització, per a seguir desenvolupant polítiques valentes i transformadores al Districte, sempre de la mà dels veïns i veïnes, consolidant la relació directa i situant-les en el centre de la nostra acció política als barris.
Candidatura de consens de l'Assemblea d'Horta-Guinardó. 

Irma Gracia Valero

Sóc veïna del barri del Carmel des de petita, hi he viscut la major part de la meva vida. Estic llicenciada en Belles Arts per la UB i estic molt vinculada a la vida cultural de Barcelona en general, i en concret del barri del Carmel, vinculada a moviments associatius veïnals. La meva motivació per presentar candidatura a consellera és la d'implicar-me molt més en la construcció d'un projecte de ciutat des dels barris, en els que els veïns tinguin més implicació en aquesta construcció. 
Rep l'aval de l'Assemblea d'Horta-Guinardó. 

Pablo Guerrero Jiménez

Presento mi candidatura porque quiero colaborar con el proyecto de ciudad que proponemos desde Barcelona en Comú, y creo que la gestión cercana juega un papel clave en este proyecto, de esta manera los distritos son una herramienta útil para implicar a la ciudadanía en la toma de decisiones. Por ello quiero poner todas mis habilidades y tiempo al servicio de fortalecer este proyecto y mejorar la vida de la gente, consciente del limitado impacto de la acción de conseller. 
Rep l'aval de l'Assemblea d'Horta-Guinardó.