Horta-Guinardó

Torna al mapa

Irma Gracia Valero

Sóc veïna del barri del Carmel des de petita, hi he viscut la major part de la meva vida. Estic llicenciada en Belles Arts per la UB i estic molt vinculada a la vida cultural de Barcelona en general, i en concret del barri del Carmel, vinculada a moviments associatius veïnals. La meva motivació per presentar candidatura a consellera és la d'implicar-me molt més en la construcció d'un projecte de ciutat des dels barris, en els que els veïns tinguin més implicació en aquesta construcció. 
Rep l'aval de l'Assemblea d'Horta-Guinardó. 

Pablo Guerrero Jiménez

Presento mi candidatura porque quiero colaborar con el proyecto de ciudad que proponemos desde Barcelona en Comú, y creo que la gestión cercana juega un papel clave en este proyecto, de esta manera los distritos son una herramienta útil para implicar a la ciudadanía en la toma de decisiones. Por ello quiero poner todas mis habilidades y tiempo al servicio de fortalecer este proyecto y mejorar la vida de la gente, consciente del limitado impacto de la acción de conseller. 
Rep l'aval de l'Assemblea d'Horta-Guinardó.

Horta-Guinardó en Comú

Horta-Guinardó en comú és la candidatura de consens de l’Assemblea de Barcelona en Comú del districte. Som un equip de persones d’origen, trajectòries i edats diverses, unint l’experiència adquirida en el darrer mandat amb noves veus, tant de BComú com de fora de l’organització, per a seguir desenvolupant polítiques valentes i transformadores al Districte, sempre de la mà dels veïns i veïnes, consolidant la relació directa i situant-les en el centre de la nostra acció política als barris.
Candidatura de consens de l'Assemblea d'Horta-Guinardó.