Gràcia

Torna al mapa

Victor Vela Salgado

Crec en la política de proximitat, de la que contribueix a millorar el nostre entorn. I per això, crec que la figura del conseller és vital com a pont entre el veí i la institució. I crec que ha arribat el moment de corresponsabilitzar-se. Teixim xarxes!
Rep l'aval de l'Assemblea de Gràcia. 

Vicenç Casas Parra

Em presento a conseller de Gràcia amb el sentit de portar la veu dels veïns i veïnes de Gràcia, districte en el qual vaig néixer fa 46 anys. Molt ha canviat en aquest districte i els seus barris des de llavors.Molts veïns i veïnes s’han vist forçats  a migrar per la gentrificació i especulació Urbana que patim a Barcelona. Dintre de Barcelona en Comú i les diferents cites electorals que hem tingut tots aquest anys he participat activament fent-me ressò de les diferents lluites socials.
Rep l'aval de l'Assemblea de Gràcia. 

A Gràcia: Guanyem el Futur

Som una candidatura formada per persones de l’assemblea de Gràcia, que per una banda aporta una àmplia experiència en l’àmbit municipal, incorporant al mateix temps perfils nous. Una candidatura plural amb una forta vinculació amb el territori, que aglutina diferents sensibilitats com el feminisme, l’ecologisme, el decreixement, la defensa de les llibertats i el dret a la ciutat. 

Candidatura de consens de l'Assemblea de Gràcia.