Sarrià-Sant Gervasi

Torna al mapa

Sarrià Valenta

Fa més de 40 anys que visc a Sarrià-Sant Gervasi, he treballat al Servei Català de la Salut, actualment jubilada. En aquests moments sóc coordinadora de l'Eix de Salut de BeC, també  hi sóc a la comissió de seguiment del Consell de Barri. És des de la vesant  d'aquests coneixements i el desig de ser-vos útil que us agrairia que em tingueu en compte per a tot el que calgui i sigui necessari per tirar endavant Barcelona en Comú al nostre districte.
Rep l'aval de l'Assemblea de Sarrià-Sant Gervasi. 

Demà Més...i Millor (DMiM)

DMiM la formem dues persones de trajectòries diferents que participem a BComú des de l’inici i que coneixem profundament la realitat de Sarrià–Sant Gervasi. Volem treballar amb honradesa, transparència i humilitat, i seguir promovent la participació ciutadana i l’obertura de les portes de l’Ajuntament a tothom qui s’hi atansi. L’espai públic i com s’usa, la xarxa d’equipaments, l’educació, la mobilitat i la sostenibilitat, o l’accés a habitatge són els àmbits d’actuació que considerem prioritaris.
Candidatura de consens de l'Assemblea de Sarrià-Sant Gervasi. 

Cristina Cardona Altés

Molts ja em coneixeu perquè  he participat activament al Porta a Porta, accions al carrer, Assemblea de SSG i també al Cor Rebel. Em presento com a consellera suplent perquè m'apassiona el projecte Barcelona en Comú i hi vull aportar les meves capacitats. Conec bé el barri i els seus habitants, tinc experiència construint equips i gestionant situacions complexes i, el més important de tot, estic 100% compromesa amb Barcelona en Comú i els seus propers resultats electorals al districte.
Rep l'aval de l'Assemblea de Sarrià-Sant Gervasi