Sants-Montjuïc

Torna al mapa

Paula Rivera

Sóc llicenciada en Periodisme i en Traducció i Interpretació. He cursat dos Màsters. He treballat durant 2 anys a una important agència de notícies i durant els últims 12 anys a l’àmbit de la sanitat pública. Una de les meves prioritats per a la ciutat de Barcelona és l’accés a l’habitatge. La gentrificació que està patint Barcelona s’ha de frenar i l'arribada massiva de turistes ha jugat un paper molt important en aquesta remodelació urbanística que ha acabat perjudicant els residents.
Rep l'aval de l'Assemblea de Sants-Montjuïc. 

Candidatura Consens Sants-Montjuïc

Aquesta candidatura s'ha elaborat amb el treball i l'experiència acumulada de l'actual equip de govern del Districte i les tres assemblees de BComú als barris: Poble-sec; La Marina-Zona Franca i la de Sants Centre. S'han establert una renovació del 50% dels consellers/res de govern que permet mantenir l'experiència i facilitar la renovació. S'ha treballat amb criteris de territorialitat, competències, paritat i disponibilitats que fan d'aquest equip un grup equilibrat en el seu conjunt. 
Candidatura de consens de l'Assemblea de Sants-Montjuïc. 

Lluis Florez Macipe

Penso que hi ha moltes coses que fer al barri de Font de la Guatlla, i penso i pensem que som un barri petit però en el que la gent de Barcelona en Comú hem GUANYAT. Hauria de tenir un o una consellera del nostre Barri, que conegui el Barri i la gent. 
Rep l'aval de l'Assemblea de Sants-Montjuïc.