Eixample

Torna al mapa

Maria Pilar Biarge

Aquesta candidatura es presenta perquè la diversitat dins de Barcelona en Comú és enriquidora i una de les nostres fortaleses. 
Rep l'aval de l'Assemblea de l'Eixample. 

L'Eixample, un exemple

Sempre he pensat que era difícil participar en l’àmbit de la política però  ara que m’he estat preparant per a unes oposicions i conec com funcionen els òrgans de govern, m’he decidit a involucrar-me i passar de criticar el que no m’agrada a perdre acció per la meva ciutat i els que hi vivim.
Rep l'aval de l'Assemblea de l'Eixample. 

Luis Dominguez

Aquesta candidatura es presenta per lluitar des de l'Ajuntament del districte pels drets de les persones, especialment de la gent gran i de la gent precària.
Rep l'aval de l'Assemblea de l'Eixample.

L'Eixample per viure-hi

Som un equip divers, cohesionat i equilibrat pel que fa a experiència, representació dels barris, edat, gènere i perfils professionals. Mantenim els aprenentatges fets aquests últims quatre anys alhora que apostem per nous perfils joves. Volem continuar fent polítiques transformadores amb el teixit associatiu dels nostres barris per fer front a l’emergència climàtica, defensant el dret a l'habitatge, obrint noves escoles, donant suport al comerç de proximitat i tenint cura de la nostra gent gran.
Rep l'aval de l'Assemblea de l'Eixample.

María Sagrario Fernandez Vazquez

La meva formació i  la meva experiència professional durant  anys  en treball social  m'ha permès practicar el treball en xarxes amb individus, grups, famílies i col·lectius de diferents tipologies, i copsar diferents graus de responsabilitats amb les persones, col·lectius i institucions, i donar respostes a les seves demandes i problemàtiques. 
Rep l'aval de l'Assemblea de l'Eixample