Col·labora!

Si vols rebre alertes i missatges de l'actualitat política de BComú (notícies, trobades, actes, declaracions mportants) pots subscriure't al nostre canal Telegram o si prefereixes Whatsapp escriu-nos al 693 59 43 86 amb la paraula "BComú" o fes clic aquí: http://bit.ly/2gbaBXU

Uneix-te al Canal de Telegram de Bcomú 

 

Si vols estar informat en tot moment de les novetats de BComú (actes, trobades, tallers...) subscriu-te al nostre butlletí de notícies.

Butlletí de notícies

 

Volem fer de Barcelona un referent en democràcia, participació, transparència, drets socials, defensa del bé comú i de la lluita contra la desigualtat i la corrupció. Inscriu-te a BComú per participar i construir la ciutat on volem viure.

Inscriu-te a BComú

 

Si estàs interessat a participar en la construcció de Barcelona des del teu barri, relacionant-te amb el territori i el teixit social pròxims per fer possible que la veu dels barris sigui escoltada també a les institucions, apunta't al teu grup de barri.

Col·labora a grups de barri

 

SomComuns, ciberactivistes de Barcelona En Comú, som la gent que donem suport al  projecte de Barcelona En Comú des de les xarxes. Si vols participar en un canvi real de la manera de fer política, SomComuns és un espai de trobada i creativitat col·lectiva.

Col·labora a les xarxes

 

Per poder organitzar les activitats que realitzem i fer arribar a tothom el projecte de Barcelona En Comú, necessitem gent que vulgui col·laborar amb tasques puntuals. Portar material, donar informació, rebre la gent a la seu, organitzar sortides, preparar un acte, repartir folletons o fer paquets són algunes de les coses que fem i amb les quals ens pots ajudar. Apunta't a Comuns 1.0 per ajudar-nos a moure l'engranatge de BComú.

Col·labora als carrers

 

Volem fer les coses d'una manera diferent de la dels partits tradicionals. Per això hem pres la decisió de no dependre de cap entitat financera i buscar maneres de finançar-nos en què la ciutadania sigui la protagonista.

Estem desenvolupant una nova plataforma de donacions i en breu la tindrem disponible. Serà una nova eina per col·laborar econòmicament amb Barcelona En Comú. Moltes gràcies!​