Si vius a Barcelona, vota a Barcelona

En les eleccions municipals de maig ens hi juguem tot. Ens hi juguem seguir construint una ciutat valenta que transforma els seus carrers en espais verds per a les persones, lidera la lluita contra l’emergència climàtica, garanteix l’accés de tothom a tot allò essencial per a la vida (habitatge públic, dentista públic, cangur municipal gratuït…) i protegeix el futur amb reindustrialització, l’impuls del petit comerç, la inversió històrica als barris i la creació de llocs de feina en sectors de proximitat. 

En temps complexos, defensem l’esperança!

Si ets ciutadà/na de la UE, o el teu país té un acord de reciprocitat amb Espanya, pots votar a les eleccions municipals de maig de 2023 i defensar les polítiques de canvi a Barcelona.
Només cal que t’inscriguis al cens electoral de residents estrangers. El tràmit és senzill, pots fer-lo ja, però té una data límit: 15 o 30 de gener de 2023, segons el cas.

Com es realitza el tràmit?

La reclamació en el cens electoral es fa de manera presencial, en les oficines d'atenció ciutadana.

Per a efectuar qualsevol tramitació en les oficines d'atenció ciutadana és necessari concertar cita prèvia accedint al tràmit Cita amb les Oficines d'Atenció Ciutadana.

El dia de la cita dirigeixi's a la OAC triada, faciliti les dades i aportació la documentació requerida, en els casos que procedeixi.

Informa’t de tot en aquest enllaç per rebre la teva butlleta electoral. I el proper mes de maig, exerceix el teu dret a vot. Cada vot compta!