Laura del Castillo

Organització
Suport a l’àrea d’organització

Nascuda al 1993 a Barcelona, graduada en Ciència Política i Gestió Pública per la UAB, Màster en Recursos Humans i Relacions Laborals per la Ub-Il3. Actualment estic cursant un Màster en Cooperació, Desenvolupament i Transformació social a la URV.

He treballat tres anys en l’àmbit de les Relacions Laborals i Recursos Humans com a Tècnica de Selecció de Personal i com a Administrativa Laboral en diverses empreses. He estat també Coordinadora d’un camp de solidaritat a Chiapas (Mèxic), col·laborant amb una cooperativa de café orgànic de comerç just gestionada per comunitats indígenes tseltal. Paral·lelament, he combinat la meva trajectòria professional amb l'activisme i el voluntariat dins el món associatiu i cooperatiu en diverses organitzacions que treballen, entre d’altres assumptes, amb persones en risc d’exclusió social, l’accés a la vivenda, la promoció cultural i la defensa dels drets humans, socials i polítics. 

A finals de 2018, he començat a col·laborar amb Barcelona en Comú al cercle del barri Sagrera-Sant Andreu, essent la primera vegada que sóc militant d’un partit polític. Actualment, treballo per a Barcelona en Comú donant suport a la Secretaria Tècnica d’organització i a la Coordinació de Relat, amb l’optimisme de la voluntat, per assolir una societat més justa i equitativa per a totes i tots.

Torna a l'equip