Natalia Martínez Rodríguez

Biografia / Presentació: 

Em dic Natalia Martínez, tinc 28 anys i sóc enginyera tècnica en telecomunicacions, especialitat audiovisual. Posteriorment vaig cursar un postgrau en direcció de fotografia cinematogràfica. Actualment combino la meva activitat professional centrada al món d’Internet amb projectes audiovisuals. La meva militància política neix amb Joves d’Esquerra Verda, participant principalment en els àmbits de Llibertats Sexuals, Medi Ambient i recentment Migracions i Antirracisme, sectorial amb la que he realitzat conjuntament un vídeo de denúncia envers el racisme institucional que pateixen les persones que s’enfronten a un examen de nacionalitat. Dono suport al projecte de Barcelona en Comú participant activament a l’assemblea de Ciutat Vella aportant sempre que és possible un punt de vista jove, feminista i plural.

Motivació: 

Individual

La meva vinculació amb el barri es va consolidar a partir de l’any 2012 quan m’hi vaig traslladar permanentment. Durant els anys anteriors la meva relació amb el barri es va fer cada cop més estreta degut al seu caràcter propi, i finalment puc dir que em sento una Badalonina adoptada pel Raval com tanta altra gent de dins i fora del territori. Tot i la meva curta trajectòria com a veïna del barri, disposo de molta il·lusió i ganes de contribuir a la millora de les seves problemàtiques. L’etapa que tenim davant al districte implica un gran repte motivador: hem d’aconseguir que la comunicació entre el veïnat i l’ajuntament sigui real a més de prioritzar les mesures que representin millor la pluralitat del districte. Per fer que això sigui possible és necessari que sumem totes les nostres forces i capacitat de treball.

Equip

En comú per Ciutat Vella.

Ens presentem a conselleres i consellers de ciutat vella per contribuir en la nova etapa política que s’ha obert a Barcelona. Creiem que tenim una oportunitat única per repensar i transformar el model de ciutat. El districte de Ciutat Vella, històricament precaritzat, ha patit els últims anys, empès pel turisme massiu, una forta pèrdua de població local i de qualitat de vida. Com a veïnes i veïns que coneixem directament la realitat del barri creiem que podem aportar molt a totes les polítiques que ha de dur a terme Barcelona en comú.

Ciutat Vella és un districte amb una extensa xarxa associativa amb la que volem reforçar els vincles a partir del treball quotidià i generant accions en comú. Ens comprometem a reforçar els espais de participació ciutadana, repensant els canals de participació institucionals i crear-ne de nous per aconseguir que un major nombre de persones tinguin veu i capacitat de decisió a l’hora de resoldre els problemes del districte. Tenim reptes claus com el nou pla d’usos i volem fer-ho mitjançant processos de participació informats i vinculants. Creiem que la intel·ligència col·lectiva és una palanca molt poderosa de transformació social que requereix sempre del govern de veïnes i veïns.

Volem lluitar contra l’exclusió social i política garantint els drets bàsics de la gent migrada, la gent gran, les persones dependents, la infantesa, el jovent, les dones i les persones LGTBI. Volem un districte que situï la cura de la vida en el centre de la política, amb un espai públic recuperat pels veïnes i veïns, més habitatge social i espais culturals i equipaments.

Procés d'avals i formació d'equips

- Formo part de l'equip “En Comú per Ciutat Vella” compost per els/les següents membres: Eva Alfama, Santi Ibarra, Natalia Martínez, Albert Sancho i Llum Ventura; Suplents: Vicente Hernández i Ferran Caymel. 

- He rebut l'aval dels següents espais de Bcomú. Ciutat Vella en Comú