Miguel Àngel Pérez Ramírez

Biografia / Presentació: 

Sóc fill de Barcelona, enginyer tècnic agrícola, casat i amb dos fills, soc musulmà i la meva dona és una catalana que va venir del Marroc a estudiar a la nostra ciutat. He viscut al gòtic i he treballat al Raval, actualment participo amb entitats ubicades al districte, en temes de lluita contra la Islamofobia, per la inclusió social de les persones migrades i per una convivència intercultural. Treballo a la Inter-venció de la Generalitat de Catalunya com a responsable de comptabilitat i control, i soc alliberat par-cial per la UGT de Catalunya, on realitzo tasques de negociació i de gestió de denuncies dels treba-lladors per abusos i corrupció en l’administració. Tinc estudis d’àrab i soc entrenador de tir amb arc.

Motivació: 

Individual

He participat en BComú per què volia que la meva ciutat fos puntera en la lluita contra la corrupció. He col·laborat en l’eix de participació i transparència, en totes les mesures relacionades amb prevenir i lluitar contra la corrupció. La culminació d’aquesta feina ha estat el projecte de creació d’una Oficina Municipal Anticorrupció i les mesures de transparència, de rendició de comptes ciutadana i d’auditoria ciutadana. En migracions, he treballat per que en els objectius de BComú estigués present el foment de la participació de les persones migrades i la lluita contra el racisme i la xenofòbia. Ciutat Vella és el cor de Barcelona, el meu objectiu es treballar per una Ciutat Vella lliure de corrupció i de racisme, apostant per un model de convivència intercultural i inclusiu.

 

Procés d'avals i formació d'equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres. Fabricio Gili Barboza, Amanda de Pablo Martínez, Miguel Ángel Pérez Ramírez, Breixo Harguindey Barrio

Suplentes: Tiphaine Leurent y David G. Balasch

-  He rebut l'aval dels següents espais de Bcomú: Asamblea de Barcelona en Comú de Ciutat Vella, Eix de Migracions, Eix de govern local, participació, transparència i mesures anticorrupció.