Maribel Ibáñez

Biografia / Presentació: 

Llicenciada en Periodisme, he fet diferents postgraus i estudis d’especialització sobre comunicació política i electoral, periodisme sociolaboral, polítiques públiques i desenvolupament econòmic i local. Treballo en l’àmbit de l’ocupació i l’acció social en l’administració pública en una àrea d’innovació social en polítiques d’ocupació. Des de ben jove he estat implicada políticament sense la necessitat d’afiliar-me a cap partit però sempre compromesa amb les esquerres.

He estat delegada sindical durant 10 anys sense abandonar mai la meva activitat laboral. Vaig decidir implicar-me en el projecte il·lusionant de Guanyem Barcelona tot sortint de Cotxeres. Sóc veïna de Les Corts (La Maternitat-Sant Ramon) i formo
part de l’assemblea de barri de Barcelona En Comú i en el darrer any i mig he estat la seva representant a la Territorial. Vull contribuir en el doble repte de conformar l’organització i en la construcció de polítiques que incideixin en una transformació real de les bases econòmiques i socials de la nostra societat. Em considero una dona compromesa, curiosa, tenaç i sincera.