José María Fanlo Ruiz

Biografia / Presentació: 

Visc a Bon Pastor des dels nou anys i vaig néixer al Clot l’any 54. Sóc llicenciat en Filosofia i Lletres i he treballat 36 anys com a professor a l’Escola d’Adults de Bon Pastor. He participat a diverses entitats del barri, especialment a l’associació de veïns, tant als seus inicis com aquests últims temps, a totes les seves lluites. També he estat vinculat al moviment ecologista i per la pau.

Motivació: 

Individual

He participat a Barcelona en Comú en organitzar un grup al barri del Bon Pastor, en coordinació amb la resta del districte, i donar suport a la candidatura perquè crec que és una oportunitat històrica que no es pot deixar passar. Persones que ens trobàvem junts al carrer però que anàvem separades a les urnes, ara confluïm amb un programa comú, multipliquem forces per fer possible una altra ciutat.

Són ells els que m’han proposat i m’han empès a donar el pas a presentar-me com a conseller, formant part de l’equip del districte. Volem portar del carrer a l’Ajuntament les propostes per a Bon Pastor i Baró de Viver que hem elaborat amb la participació de veïns i entitats. Volem fer-les realitat. Han crescut les esperances de molta gent i tenim molta responsabilitat.

Equip

Presentem a les primàries a conselleres i consellers al Districte de Sant Andreu un equip de persones que portem molts anys treballant als diferents barris del nostre Districte. Dones i homes vinculades als moviments socials, al moviment veïnal, al teixit associatiu i a les lluites quotidianes dels nostres territoris.

Venim de camins i trajectòries molt diverses i ens hem trobat en aquest il·lusionant projecte col·lectiu que és Sant Andreu En Comú-Barcelona En Comú. Hem decidit unir les nostres forces en aquest equip, treballat i consensuat en el marc de l’assemblea del districte, per portar al Consell Municipal del Districte de Sant Andreu el treball que hem fet durant aquests mesos. Un treball que ha donat els seus fruits en un seguit de propostes, les incloses en el programa electoral de Barcelona en Comú, fetes a partir del contacte directe amb el teixit associatiu i el moviment veïnal, i que ara volem tirar endavant des del govern del Districte.

Conformem un equip en què estem presents persones de tots i cadascú dels barris que integren Sant Andreu. Un equip que posa sobre la taula el seu compromís de continuar treballant, escoltant en tot moment, les reivindicacions i les necessitats del veïns i veïnes. Perquè treballant plegades és l’única manera que entenem com fer un veritable Sant Andreu En Comú.

Procés d'avals i formació d’equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres: Blanca Port Gimeno, Elvira Juncosa Román, José Maria Fanlo Ruiz; Jordi Gimeno Pérez i Josep Alberjon Fumanal.

- He rebut l'aval dels següents espais de BComú: Assemblea de districte de Sant Andreu En Comú.

- El candidat forma part de l'equip de consens promogut per l'assemblea de districte.