Joan Sanromà

Biografia / Presentació: 

Nascut a Barcelona l'any 1951. Llicenciat en Biologia i Història Contemporània per l'UB. Professor de l'INS Lluís Vives des del 1995 desprès de passar pels instituts de Berga, Gavà i la Barceloneta. Formo part de l'equip del projecte Donar veu a la memòria per treballar la història a Secundària on els nostres alumnes posen veu a la memòria d'ex-alumnes que varen viure la guerra i la postguerra , mitjançant representacions teatrals que es fan per escoles i entitats.Promotor de la Mostra de Recerca de Secundària organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics. Formo part del Grup de Recerca i Difusió per donar a conèixer la Història dels nostres barris mitjançant exposicions, conferències i llibre. Vaig participar en la creació de l'AMPA de l'Escola Bressol Guimbó i col·laborador de l'AMPA de l'Escola Barrufet. Membre del Consell Escolar del Districte en representació de CCOO i també en els darrers quatre anys com a conseller. Militant del PSUC i posteriorment d'ICV. Conseller de Districte de Sants-Montjüic per ICV-EUiA en el darrer mandat. He participat en l'Assemblea Groga de Sants i en l'organització de les Jornades per l'Escola Pública.

Motivació: 

Individuals

Participar en la millora dels nostres barris i lluitar contra les desigualtats i la discriminació. Això es pot aconseguir a través de l'Escola, de la Salut, de la Cultura i l'Esport i amb una aposta clara per la implicació dels poders públics en aquests àmbits i la participació directe de les entitats veïnals i cíviques.

Equip

L'equip del que formem part ha estat consensuat a l'assemblea de districte de Sants-Montjuïc. Dita assemblea ens ha triat havent constatat la nostra capacitat de treball col.lectiu i dedicació al projecte de Barcelona en Comú. Cada membre d'aquest equip, tanmateix, ha acceptat la seva candidatura amb la vocació de ser un més dins un grup més ample de persones del districte que comparteixin els drets i deures de les conselleries. Considerem que aquest tipus d'estructura organitzativa suposaria més democracia interna, més contacte amb els veíns i les veïnes del districte, més dedicació a les entitats i en definitiva un enfortiment del projecte de Barcelona en Comú. Finalment remarcar que per nosaltres el més important és la vostra veu i poder canalitzar-la cap a la institució per generar unes polítiques públiques per la gent que viu al districte.

Procés d'avals i formació d’equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres: Esther Pérez, Domingo Alonso, Carolina López, Maria Riba, Jose Antonio Blasco, Aldo Reverte.

- He rebut l'aval dels següents espais de BComú: Grup de barri Sants, La Bordeta, Hostafrancs, Badal.

- El candidat forma part de l'equip de consens promogut per l'assemblea de districte.