Joan Cela Ollé

Biografia / Presentació: 

Em dic Joan, visc al barri d'Horta en el qual també hi he treballat molts anys en el món de primer cicle d'Educació Infantil. Actualment sóc director de l'escola bressol municipal Can Dragó de Nou Barris. Tinc 61 anys i sóc pare d'un noi i una noia de 29 i 26 anys respectivament. Vaig ser durant uns anys membre de la mesa sindical de l´IMEB. En el barri vaig estar vinculat a l´ACAPS (Associació d'amics dels pobles Saharaui). En aquest moment estic molt vinculat al moviment de "bressol indignades" i des de l´inici de la plataforma Guanyem Barcelona, ara Barcelona En Comú, participant en el barri i en l´eix d´Educació.

Motivació: 

Equip

El nostre equip està format  per persones d’edats, procedències, trajectòries vitals i professionals diverses amb un mateix anhel: contribuir a possibilitar una ciutat més justa, humana i amable per a tothom. Volem una ciutat, un districte i uns barris on els drets fonamentals quedin fora de la lògica del mercat, on els interessos de les persones prevalguin sobre els dels lobbies empresarials, on les decisions es prenguin de manera transparent i participativa, on es contribueixi a enfortir el teixit social i comercial.

Defensem el dret a l’habitatge i a una feina digna, així com una ciutat inclusiva que garanteixi la igualtat d'oportunitats per a tota la ciutadania. Per això, defensem l'educació pública i la promoció d’una ciutadania critica i activa, base d’una nova cultura més participativa i a l'abast de tothom, l'accés als parcs i equipaments culturals de la ciutat. Volem estar molt a prop de la gent del barri i servir d’altaveus de les reivindicacions per aconseguir aquests principis programàtics pels quals ens hem batut tots aquest anys.

Procés d'avals i formació d'equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres. Indica els/les membres. Elsa Plaza, Joan Cela, Fernando Marin, Carolina Porta, Beatriz Martinez, Elena Tarifa

- He rebut l'aval dels següents espais de Bcomú ASSEMBLEA HORTA-CARMEL I GUINARDO-CAN BARO

- El/la candidat/a forma part de l'equip de consens promogut per l'assemblea de districte. SI HORTA-GUINARDO