Jennifer Coronado Ortega

Biografia / Presentació: 

Vaig néixer a Roquetes l'any 1983 (Nou Barris) i sempre he tingut un fort esperit de lluita social i ambiental. Des de ben petita he vist tantes injustícies al meu voltant que no he pogut quedar-me mai de braços creuats. Així doncs, vaig acabar estudiant Ciències Ambientals i em vaig especialitzar en Gestió de les Ciutats, ja que el tema de l'urbanisme i la mobilitat sostenible eren els que més m'agradaven. He lluitat per millorar el districte des de l'Associació Mediambiental Grodema durant molts anys, una entitat veïnal que realitza campanyes reivindicatives i d'educació ambiental. He estat dins del nucli impulsor de Tanquem les Nuclears - 100% Renovables i he treballat en l'Associació de veïns i veïnes del Clot-Camp de l'Arpa, promovent tot tipus de campanyes veïnals. També he tingut moltes feines temporals, moltes relacionades amb els temes socials i ambientals; des de l'Agència d'Ecologia Urbana, el Bicicleta Club de Catalunya o l'Ajuntament de Badalona (com a tècnica ambiental) entre d'altres. Avui dia treballo a la cooperativa Espai Ambiental, on dissenyem campanyes d'educació ambiental, amb la participació ciutadana com a valor afegit. El tema del malbaratament alimentari és un dels temes que més treballem i sempre ho fem des de la perspectiva de la solidaritat.

Motivació: 

Individual

Sóc de les que penso que la unió fa la força i que les idees s'han d'organitzar si es volen materialitzar a través dels moviments polítics i socials. Per això Barcelona En Comú és una eina tan útil. La meva proposta d'actuació política es basa principalment en aconseguir allò que hem reivindicat durant dècades des dels nostres barris i per això, lluitarem des de dintre i des de fora per aconseguir els drets que ens han segrestat.  

Equip

En Nou Barris hem consensuat un equip, fruit de la feina que hem realitzat tota l'assemblea conjunta. L'equip el formem gent diversa. Com que sóc de Roquetes, ambientòloga jo aporto territorialitat, expertesa en els temes concrets amb els que sempre he treballat. Actualment participo a l'eix d'ecologia, i penso que puc aportar la transversalitat eix temàtic- territorialitat tant necessari per a millorar la democràcia de los barrios. 

Procés d'avals i formació d'equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres.Esther Flaquer, Angels Rabada, Juan Medina, Manuel Cubero, Antoni Tallada, Carolina Recio, Carlos Izquierdo, suplents Monica Palet i Oriol Companyon.

- He rebut l'aval dels següents espais de Bcomú: Assemblea de districte de Nou Barris.