Eva Campos Paladio

Biografia / Presentació: 

Tècnic oficial de primera, portant estudis de mercat tant socio-econòmics, estadístic, sondejos d´opinió, logística, satisfacció, qualitat, publicitat, mistery shopping y vendes amb clients com La Vanguardia, Mapfre, Caser, Ikusi, Fira de Barcelona, etc. Gestió i administració de petita empresa de muntatges.

Dades Acadèmiques;

1995-1999: B.U.P y C.O.U en el I. B. Bernat Metge

2000-2005: Químiques en la Universitat en UDG

2005: Técnic de Residus sòlids i urbans a Ecomediterrània

2010-2015: Formació de Marketing a càrrec de IMMARKET- ESIC

Idiomes:

Castellà i Català a nivell nadiu tan escrit com parlat

Francès: Nivell mig tant parlat com escrit.

 

Motivació: 

Individual

Aporto il.lusió i ganes de treballar, de deixar-me la pell, vull aixecar-me pel matí pensant que vaig de camí a un món nou i anar a dormir amb la sensació i la felicitat d´haver aportat el meu granet de sorra al bé comú. Punts forts: Comunicació i arribar a consensos. Cooperació internacional. Propostes les més urgents:

1.- Cobrir les necessitats d´alimentació dels nens en el període de vacances escolars. Més que obrir els menjadors a escoles o locals, crec que seria millor que els pares la recullin i puguin menjar en l´entorn familiar. 2.- Rehabilitació d´espais industrials per dinamitzar tant la cultura com la formació. 3.- Reunions amb associacions, eixos, veÍns, AMPAS, etc. per donar l´opció de que puguin plantejar les seves necessitats i aportar solucions. Establir mitjans de contacte.

Equip

Tots nosaltres vam participar en la creació dels grups de Guanyem al barri i més tard en la confluència en Barcelona en Comú. Hem guanyat les eleccions i ara toca canviar el model de ciutat; implicar-nos en la transformació dels barris, i ho farem amb la gent: implicant-nos des de les assemblees i les associacions veïnals fins al govern del districte.

Ens comprometem a complir amb total transparència el mandat, el Codi Ètic de BComú , i a fer balanç i rendició de comptes periòdica. És una prioritat fomentar els mecanismes de participació perquè tothom pugui fer sentir la seva veu i exercir el seu vot amb poder de decisió. Treballarem de valent transformant els organismes de participació i creant-ne de nous, perquè és des del Consell de Districte i entre tots i totes que hem de construir la Ciutat, justa i democràtica que volem.

Ens comprometem a desplegar al més aviat possible el Pla de Xoc per garantir els drets bàsics, crear ocupació digna, revisar privatitzacions i aturar tots els projectes contraris al bé comú. Ens comprometem a l’elaboració del Pla d’Actuació del Districte (PAD) a partir del programa fet en Comú.

Som persones implicades des de fa molts anys en les lluites veïnals d’aquest districte i persones que creiem en el projecte de BComú i que tenim la voluntat de col·laborar a fer el canvi des de dins de les institucions. Tenim el convenciment que hem de ser un puntal per coresponsabilitzar veïns i veïnes en una política més transparent, més democràtica i més participativa. La gent hem de ser els protagonistes d’aquesta nova manera de fer política.

Procés d'avals i formació d’equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres: Carlota Falgueres, Jordi Martín, Eva Campos i Antonio Herrera, Montser Barnils. Jordi Marzo com a suplent.

- He rebut l'aval dels següents espais de BComú: Plenari del Districte.