Carmen González

Biografia / Presentació: 

Nascuda en un petit poble de Galícia, del que vaig haver de marxar per tal de poder estudiar una carrera, però al que em sento molt vinculada. Soc veïna del barri del Putxet (Sant Gervasi) des de fa més de 35 anys. Sóc enginyera tècnica industrial i vaig exercir la professió en una multinacional en diferents àrees, fins la meva jubilació. No he militat mai en cap partit polític, encara que he participat en actes reivindicatius connectats amb entitats socials. Vaig viure el 15M amb molt d’interès i un punt d’esperança, veient-lo com la llavor d’una nova manera de fer política. 
Formo part de l’assemblea de BComú Sarrià-Sant Gervasi i també formo part d'un grup de districte creat dins la plataforma Barris Refugi per a donar suport al tema refugi i migracions.

Motivació: 

Em va engrescar el projecte des de la presentació de Guanyem Barcelona a l’any 2014 i em vaig sentir interpel·lada a treballar, des de l’àmbit que tinc més a prop, per tal de que les polítiques neoliberals que apliquen els nostres governs no ens treguin allò que amb tant d’esforç van aconseguir les nostres mares i pares. Vull estar al costat d’una organització que lluita per deixar un mon sostenible, més solidari i més just del que ens vam trobar.