Antoni Tallada Martínez

Biografia / Presentació: 

Experiència en el teixit associatiu i l”activisme

 • President de l”Associació 500x20, El Lloguer Públic i Assequible.

 • Soci del Casal Tres Voltes Rebel.

 • Membre de la plataforma Nou barris Cabrejada.

 • Membre de la Federació d'Entitats Transforma Porta.

 • Participant en la Associació de Veïns i veïnes de Ciutat Meridiana.

 • Participant del Casal de Joves de Ciutat Meridiana

Participació política

 • Militant de Revolta Global.

 • Militant de Podemos (participant eix moviments socials).

 • Membre de Procés Constituent.

Formació

 • Curs de Gestió de Cooperatives a la FCTAC

 • Curs Estarter d'emprenedoria col·lectiva d'economia social a l'IGOP.

 • Formació en teràpia Gestalt de creixement personal.

 • Batxillerat Unificat Polivalent.

Vida laboral

 • Gerent de l”empresa de construcció Divais Sistemas S.L.

 • Encarregat d'obra i cap de recursos humans de l'empresa de decoració FORMA7 S.L.

 • Treballador autònom de la construcció.

Motivació: 

Motivació personal

M'agradaria formar part de l'equip de consellers/es de Barcelona en Comú en el districte de Nou Barris per aconseguir els objectius que entre tots i totes ens marquem i fer de Nou Barris un districte empoderat, participatiu i on a Barcelona en Comú ens coneixien per haver-li donat la volta a l'actual situació de precarietat passant a ésser un territori proactiu en la construcció d'un nou model de ciutat.

Tal com podeu veure en el meu currículum fa temps que em dedico a qüestions socials i polítiques sobre tot vinculat al dret a l'habitatge i intervenin en el teixit associatiu.

En els set anys que porto a l'Associació 500x20, a part de conèixer de primera mà l'emergència habitacional i de precarietat del nostre districte, he treballat amb diferents actors institucionals i socials: Grup de treball d'habitatge del districte, negociacions amb bancs, relacions amb serveis socials, assessorament jurídic i empoderament de les famílies afectades, etc.. Sincerament crec que sóc de les persones del districte que te més coneixements sobre emergència habitacional i dret a l'habitatge i això ho vull aportar com a conseller.

Com que les meves activitats es centren sobretot per les tardes, puc dedicar el meu temps pel matí a col·laborar activament en la problemàtica dels desnonaments.

Encare que visc al barri del Turó de la Peira, la meva activitat social es centra principalment en el Barri de Porta. Formo part del projecte Transforma Porta, on una xarxa d'entitats ens hem organitzat per construir un espai participatiu que incorpora en el seu pla territorial des de la gestió d'equipaments a la creació d'un casal de joves i amb una estratègia de dinamització del barri basada en quatre eixos: Urbanisme ecològic, drets socials, impuls a la economia social i noves tecnologies. En aquest sentit crec que seria un bon enllaç en la zona sud de Nou Barris.

Tanmateix poso a disposició del districte i de BEC la meva formació i experiència en Cooperativisme i empresa per a qualsevol projecte d'aquest tipus que vulguem impulsar. Tinc una bona formació política que crec que també pot sumar davant dels reptes els que ens enfrontem, tant a nivell de districte com de ciutat.

Una característica que se m'atribueix és la lleialtat i implicació en els projectes en que m'hi capfico i la meva demostrada capacitat de treball en equip.

Espero que el meu bagatge associatiu i la meva projecció política enriqueixin el mandat pel que els i les ciutadanes de Nou Barris ens han escollit.

Motivació equip

L'equip amb el que em presento a conseller es fruit del consens de l'assemblea de Barcelona en Comú de Nou Barris. Els criteris que hem utilitzat per triar les persones que ho composen fan que en aquest grup estiguin integrats tots els territoris, les diferents sensibilitats polítiques i la paritat de gènere. Contem amb destacats activistes socials i totes les persones que ho composem estem implicats en el teixit associatiu del districte. Al nostre adn polític incorporem els següents valors: Compromís amb el programa de Barcelona en Comú, Transparència en la gestió, Democràcia participativa, Responsabilitat amb el pla de xoc contra la pobresa i feedback continu amb el veïns/es i els moviments associatius.

Proceso de avales y formación de equipos

- Formo part de l'equip composat per els/les següents membres. Carolina Recio, Angels Rabadà, Jenifer Colorado, Esther Flaquer, Francesc Izquierdo, Manuel Cubero, Juan Medina, Mónica Palet i Oriol Campañon

- He rebut l'aval dels següents espais de Bcomú: Assemblea de Nou Barris.