Àngels Rabadà Nuñez

Biografia / Presentació: 

Vaig néixer al 1951 a Barcelona. Estic casada tinc un fill i una filla i tres netes. Visc a 9 Barris des del 1976, primer a Roquetes i des del 1977 a Canyelles. Sóc mestra , educadora d’escoles bressol . També he treballat a Serveis socials d’educadora comunitària. Actualment faig de directora en una bressol al barri del Bon Pastor i sóc funcionària del’ajuntament. El proper setembre em jubilaré .

Bàsicament tota la meva trajectòria professional ha estat relacionada amb educació i infància. Durant set anys vaig estar treballant al districte promovent grups d’ajuda mútua amb famílies que acabaven de tenir un fill o filla. També vaig participar de la creació d’una associació en defensa i difusió dels drets dels infants i especialment els drets com ciutadans de 9 Barris: “Amb Ulls d’Infant”.

Motivació: 

Individual

El 15M va produir en mi la necessitat de tornar a la participació de la lluitaPrimer a Bressol Indignades com a lluita social icontra les retallades. Però també vaig anar buscant diferents maneres de participar políticament i finalment m’he compromès amb B en Comú des del seu inici. On he participat als seus plenaris, a la comissió de relat i des de l’eix d’educació.

M’he presentat a Consellera per coherència amb aquest compromís polític i per que la jubilació em possibilita tornar al treball al meu territori de nou. I també per que crec amb la manera que s’ha iniciatel treball de Barcelona en Comú en 9 Barris: reconeixement, consens i equip.

Procés d'avals i formació d'equips

- Formo part de l'equip compost per els/les següents membres: Jennifer Coronado, Manuel Cubero, Esther Flaquer, Juan Medina, Angels Rabadà, Antoni Tallada, Oriol Companyon i Mònica Palet

- Formo part de l'equip de consens promogut per l'assemblea de districte.