Susanna Segovia Sánchez

Presentació / CV: 

Sóc llicenciada en Ciències de la Comunicació, però he completat els meus estudis amb dos màsters (Cooperació Internacional i Desenvolupament; i Ciències Polítiques) i un postgrau (Antropologia Social i Cultural).  He treballat en dos àmbits: cooperació internacional i Participació Ciutadana i enfortiment organitzatiu, especialmente a l’Equador, on he viscut 12 anys treballant en l’enfortiment de les capacitats de la societat civil per la participació ciutadana i la incidència política. Com a activista, he militat a moviments socials de pobles indígenes, camperols i organitzacions urbanes de l’Equador. Sóc membre activa, militant, compromesa i convençuda de Barcelona en Comú des del juliol del 2014, i participo a la comissió d’organització i a Coordinadora.

Motivació: 

El 24M no només vam guanyar les eleccions municipals a Barcelona. Vam provocar també una onada d'entusiasme per un canvi polític imprescindible per rescatar la vida de les persones en mig d’aquesta crisi i tornar la dignitat a la nostra democràcia. Juntament amb el govern de la nostra ciutat, Barcelona En comú és ara una de les organitzacions de referència de la revolució democràtica ciutadana.

Tot això ha estat possible perquè hem pogut treballar una forma d'organització adequada a cada fase del nostre procés. D'ara endavant, la nostra nova organització ha d'estar a l'altura dels reptes polítics que s'acosten: sostenir i reforçar el govern de Barcelona i contribuir a mantenir l'agitació política de la nostra ciutadania per aprofundir en la transformació social. Per això volem proposar aquesta candidatura a la Direcció Executiva de BComú. Som un equip conformat per persones que hem treballat de forma compromesa als diferents espais de BComú: barris, eixos temàtics, comissions tècniques i coordinadores, responent així a l'esperit de confluència originari de BComú.

A més de les esmentades, les nostres prioritats per a aquesta nova fase organitzativa són: facilitar la relació fluida entre coordinadora, comissions, eixos temàtics i grups territorials; impulsar la democràcia, la participació i la transparència interna a l'organització; i promoure les relacions polítiques amb altres moviments socials i forces polítiques pel canvi. En definitiva, que BComú sigui cada vegada més robusta en la seva organització interna, vigorosa en la seva presència social, solidària i constructiva amb el govern municipal i imaginativa en el disseny d'escenaris polítics que radicalitzin la nostra revolució ciutadana. Per tot això sol·licitem el vostre vot per a exercir les funcions de Direcció Executiva de Barcelona En Comú.

- Aquesta candidatura ha rebut l'aval i suport de la Comisió de Comunicació de Barcelona En Comú.