Canalla en Comú

Canalla en Comú és el projecte educatiu de Barcelona en Comú dirigit específicament a la infància. Utilitza la pedagogia viva com a metodologia principal, sempre amb perspectiva de gènere i amb l'educació emocional com a vehicle de tota intervenció.

 


 

Un espai canalla és tota activitat educativa que s’ofereix des de l’organització durant actes o esdeveniments, dinamitzada sempre per una educadora i que pot tenir lloc als locals de Barcelona en Comú, a altres espais com ara centres cívics o ateneus, o a peu de carrer.

Tots els grups d’activisme de Barcelona en Comú poden demanar un espai canalla per a aquelles activitats que organitzen, emplenant aquest formulari i especificant les necessitats:

Sol·licita un espai canalla

Altres iniciatives de Canalla en Comú: 

Programa Canalla
Programació específica d’activitats per a la canalla durant actes grans i jornades de l'organització, amb una temàtica relacionada amb l’esdeveniment en concret. 

Sala Canalla
La sala pròpia dels nens i les nenes al local de Barcelona en Comú. Un espai educatiu, còmode i amb múltiples possibilitats d’activitats i projectes on poder desenvolupar-se i gaudir aprenent de manera col·lectiva.