Ciutat valenta

Barcelona és la seva gent, si perdem el veïnat, perdem la ciutat. Plantem cara a la massificació turística, la desprotecció dels llogaters i llogateres i la compra d’immobles per part de fons voltors.

 • Posem ordre a la massificació turística

  Hem aprovat un pla per posar fre a la construcció incontrolada d’hotels, hem duplicat la plantilla per a les inspeccions de pisos turístics il·legals i n’hem tancat més de 2.100.

 • Edificis per a ús veïnal

  Hem recuperat edificis en barris amb pressió especulativa com El Borsí, Can 60, Via Laietana 8-10, l’Ateneu Enciclopèdic, Miles de Viviendas, Cooperativa Segle XX o Teatre Arnau. 

 • Operador energètic municipal

  Posem en marxa Barcelona Energia, la companyia elèctrica pública més gran de tot l’Estat, trencant la dependència amb Endesa, que ja dóna servei als equipaments municipals.

 • Per una gestió pública de l’aigua

  Seguim lluitant per recuperar l’aigua de les mans d’Agbar. I per primera vegada en deu anys, s’ha abaixat el rebut de l’aigua.

 • Remunicipalitzem serveis

  Recuperem la gestió de 5 escoles bressol, dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD) i del servei d’atenció, recuperació i acollida a les dones que pateixen violència masclista (SARA).