Fes-te apoderada a les properes eleccions!

S’acosten dues cites a les urnes molt importants: unes eleccions generals el 28 d’abril on de nosaltres depèn que hi hagi diàleg i que s’avanci en drets socials, i les eleccions municipals del 26 de maig en les quals ens juguem l’alcaldia per seguir transformant la ciutat. 

Necessitem una àmplia presència dels comuns sobre el terreny aquestes dues dates, amb apoderats i apoderades a tots els col·legis electorals de Barcelona. Si arribem a les 1.400 persones apoderades, estarem presents a cadascuna de les meses electorals de la ciutat! A més de donar visibilitat a les nostres candidatures, la figura de les apoderades també representa una garantia que la jornada electoral es desenvolupa sense incidències.

Apunta-t'hi  

Tens fins al 2 d’abril per inscriure’t com a apoderada a les eleccions del 28 d’abril!

Quan t’inscriguis, ens posarem en contacte amb tu per indicar-te el col·legi electoral assignat i puguis recollir la carpeta amb l’acreditació i els documents necessaris. En el moment de recollida del material et farem una breu formació de les teves funcions. És molt senzill i no requereix cap coneixement previ!

Què fa un apoderat/ada?

El dia de les eleccions, els apoderats i apoderades poden:

  • Accedir lliurement a tots els locals electorals, examinar el desenvolupament de la votació i de l’escrutini a qualsevol mesa, formular reclamacions i protestes, així com demanar certificats.
  • Si no hi ha interventors a la seva candidatura, poden actuar com a tals a la mesa representant la candidatura i participant en les deliberacions amb veu, però sense vot.
  • Ajudar a la gent que ho demani si té dificultats a l’hora de votar i de trobar-se en el cens. 

Amb tu guanyarem!