Barcelona amb B de Barri

En aquest document trobaràs les propostes de Barcelona en Comú per a cada districte

La geografia del barri té una importància central per la convivència, la qualitat de vida i les oportunitats de futur pels seus veïns i veïnes.

El codi postal no hauria de condicionar les oportunitats i les possibilitats de la ciutadania en una ciutat democràtica. Avui una de les principals patologies de les ciutats és la segregació territorial, la tendència a constituir barris en funció de la renda dels seus habitants.

I un dels principals objectius de les polítiques públiques hauria de ser combatre aquesta segregació, afavorint l’enriquiment dels serveis públics en aquelles zones amb indicadors més alts de vulnerabilitat social.

L’Ajuntament de Barcelona compta amb dos instruments que han de permetre garantir la qualitat de vida a qualsevol racó de Barcelona: el primer és antic i va néixer als anys vuitanta, la descentralització a través dels districtes; el segon és més recent, el Pla de Barris de Barcelona. A continuació, s’assenyalen els principals objectius i projectes a desenvolupar en els deu districtes barcelonins.

Ciutat Vella

Eixample

Sants-Montjuïc

Les Corts

Sarrià-Sant Gervasi

Gràcia

Horta-Guinardó

Nou Barris

Sant Andreu

Sant Martí

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.