Fes-te apoderada a les eleccions generals del 10-N!

En unes setmanes, tornem a tenir una cita amb les urnes. En temps de fragmentació i bloqueig, En Comú Podem torna a reafirmar-se com l’espai unitari i aglutinador del catalanisme transformador i de totes aquelles persones que volen diàleg i una majoria progressista a l’Estat. 

Aquest 10-N transformem el cansament en energia per guanyar un país millor!

Tornem a emplenar els col·legis electorals de gent comuna que garanteixi que les votacions i els recomptes es realitzen sense incidències. Fes-te apoderat/da a Barcelona:

Apunta't aquí

Tens fins al 6 de novembre a les 20 hores per inscriure-t'hi. I si vols fer d'apoderat/ada en una altra localitat catalana, clica aquí.

Quan t’inscriguis, et confirmarem que hem rebut les teves dades i posteriorment ens posarem en contacte amb tu per a indicar-te  el col·legi electoral assignat i on podràs recollir la carpeta amb l’acreditació i els documents necessaris. En el moment de recollida del material et farem una breu formació de les teves funcions. És molt senzill i no requereix cap coneixement previ!

Què fa un apoderat/ada?

El dia de les eleccions, els apoderats i apoderades poden:

  • Accedir lliurement a tots els locals electorals, examinar el desenvolupament de la votació i de l’escrutini a qualsevol mesa, formular reclamacions i protestes, així com demanar certificats.
  • Si no hi ha interventors a la seva candidatura, poden actuar com a tals a la mesa representant la candidatura i participant en les deliberacions amb veu, però sense vot.
  • Ajudar a la gent que ho demani si té dificultats a l’hora de votar i de trobar-se en el cens. 

IMPORTANT: Si no pots estar present durant tota la jornada, només cal que ho indiquis a l'apartat Observacions del formulari. Com més gent siguem a cada col·legi, més torns podrem cobrir!