Quarta rectificació en 10 dies per titulars falsos contra Colau

El mitjà de dretes Libertad Digital (presidit per Federico Jiménez Losantos) s'ha vist obligat a rectificar una notícia per un titular fals on acusava Ada Colau de saltar-se el confinament, que ja vam desmentir amb anterioritat.

Aquesta rectificació se suma a tres anteriors fetes pel mitjà Metrópoli Abierta (propietat de Pedro J. Ramírez) i juntes sumen fins a quatre rectificacions de mitjans digitals de dretes en tan sols 10 dies per difondre titulars falsos contra Ada Colau i els Comuns.

Els grans poders ens ataquen perquè anem en contra dels seus interessos i difonen fake news i desinformació. Volen fer creure que som iguals que els altres polítics per desprestigiar-nos. Necessitem combatre aquest aparell propagandístic de la dreta: ajuda’ns a moure els desmentits! Fes córrer la veu!

Enllaç a la rectificació: https://www.libertaddigital.com/espana/2021-01-21/rectificacion-de-ada-c…

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.