Metrópoli Abierta obligada a rectificar un titular fals

El web Metrópoli Abierta s'ha vist obligat a emetre una rectificació sobre la "notícia" que van publicar 28/12/2020

El web Metrópoli Abierta s’ha vist obligat a emetre una rectificació sobre la “notícia” que van publicar 28/12/2020 que es titulava “Una empresa investigada por corrupción se lleva millones del Ayuntamiento de Colau“.

La rectificació, de Manuel Valdés, diu que “la información facilitada en el artículo a los lectores contiene información errónea e inexacta”. Entre les falsedats que apunta la rectificació es troben: que la gerència de Mobilitat i Infraestructures no ha adjudicat contractes a TEC-4 per valor de 10M€ (com expressa l’article), que desinforma sobre la titularitat de l’empresa de TMB, i que atribueix certes adjudicacions públiques a la Gerència de Mobilitat i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona, quan en realitat són de la Generalitat i l’Estat.

Enllaç a la rectificació completa: https://www.metropoliabierta.com/actual/rectificacion-manuel-valdes_35039_102.html

Enllaç a la segona rectificació: https://www.metropoliabierta.com/actual/rectificacion-manuel-valdes-2_35040_102.html

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.