Inicia la preinscripció de la candidatura de llista

Coneix la llista electoral de candidates i candidats de Barcelona En Comú

Aquest cap de setmana Ada Colau ha presentat la llista de persones que l’acompanyaran en el repte de tornar a guanyar les eleccions a l’alcaldia de Barcelona. Una llista més diversa, amb més representació de tots els districtes i que combina experiència, força i idees noves.

Estem amb els 73 barris de la ciutat, l’activisme veïnal i la diversitat de Barcelona.

Gràcies Jordi Martí, Janet Sanz, Guille López, Gemma Tarafa, Jess González, Lucía Martín, Marc Serra, Carol Recio, Pau González, Jordi Rabassa, Lucia Morale, Tània Corrons, Max Cahner, Julià Tudó, Jordi Guillén, Maria Rosa Sans, Santi Serra, Ruth Gabriel i Jordi Ayala per acceptar el repte!

A més, avui ha començat la preinscripció de la candidatura que la cap de llista, Ada Colau, presenta a les eleccions primàries de Barcelona en Comú.

A partir del dia 21 de febrer, les diferents persones candidates de la llista hauran de recollir un mínim de 2 avals dels espais de participació de l’organització. D’aquests, un aval haurà de ser d’una assemblea de barri/districte o d’un eix temàtic. La resta d’avals poden ser recollits dels següents espais: assemblea de barri/districte, eix temàtic, comissió tècnica, grup municipal.

Aquí es pot consultar el calendari de reunions dels diferents espais.

Un cop finalitzats aquests tràmits i confirmats per part del Comitè electoral, el calendari seguirà de la següent manera:

El 14 de març es publicarà la Proclamació provisional de les candidatures a les eleccions primàries i es podran fer les esmenes inicials fins al divendres 17 de març.

El 17 de març es publicarà la Proclamació definitiva de les candidatures a les eleccions primàries

El dia 21 de març s’obrirà el procés de votació telemàtica que conclourà el diumenge 26 de març.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.