Ada Colau, extrema derecha
Ada Colau, extrema derecha

Davant l’extrema dreta, mobilitzem-nos

Ada Colau planta cara a l'extrema dreta: "Barcelona no té por. Ja pot venir l'extrema dreta de tot l'Estat a insultar-nos, però que sàpiguen que no tenim por!"

L’extrema dreta està jugant brut a Barcelona, portant nazis a la ciutat en plena campanya electoral, insultant l’alcaldessa i amb comportaments violents i antidemocràtics!!

Ahir Ada Colau els hi va plantar cara: “Barcelona no té por. Ja pot venir l’extrema dreta de tot l’Estat a insultar-nos, però que sàpiguen que no tenim por!”

Ara no podem abaixar la guàrdia! Hem de demostrar que Barcelona és una ciutat progressista i tornar a guanyar juntes l’alcaldia. Per aconseguir-ho, és el moment de mobilitzar-nos més que mai.

❗️FES-TE APODERAT/DA PER AL 28 DE MAIG

Ja som més de 500 persones les que ens hem apuntat d’apoderades a les eleccions del 28 de maig. Necessitem ser 1000 per omplir d’esperança tots els col·legis electorals.

Recorda que no fa falta ser apoderat tot el dia, que puguis estar unes hores ja serà de molta ajuda.

👉🏽FES-TE APODERADA👈🏽

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.