Eleccions als càrrecs interns de BComú 2023: Obertes les votacions

Obertes les votacions a càrrecs interns de BComú 2023. Del 24 al 29 d'octubre pots votar a les candidates a Executiva, Coordinadora i Comitè de Garanties.

Estem en plena renovació dels càrrecs interns de la nostra organització i avui s’inicien les votacions per escollir la nova Direcció Executiva, la Comunitat de BComú a la Coordinadora General i el Comitè de Garanties.

La democràcia interna és un dels nostres trets diferencials i t’animem a exercir el teu dret a vot per poder escollir les persones que estaran en aquests càrrecs durant els propers dos anys. Dos anys plens de reptes i en què necessitarem tota la força de les activistes de Barcelona en Comú.

Com i quan puc votar?

Pots votar des d’avui dia 24 i fins diumenge dia 29 d’octubre a través de la nostra plataforma de participació. Clica aquí per accedir directament a l’espai de votació.

El Comitè electoral va validar els següents punts presencials de suport a la votació:

Seu BComú (C. Marina, 131): Dimecres 25/10 de 10h a 14 i de 16h a 19:30h, Dijous 26/10 de 16h a 19:30h i Divendres 27/10 de 16h a 19:30h.

Podeu consultar aquí les funcions, responsabilitats i mandats dels càrrecs que s’escullen.

Qui pot votar?

Tenen dret a vot aquelles persones que a data de 19 de setembre figurin inscrites al cens d’activistes de BComú.

Resultats

El Comitè electoral farà la resolució de resultats provisionals el dia 30 d’octubre i es publicaran també a l’espai de participació digital

Si tens dubtes sobre la votació, consulta la guia de votació.

Candidatures

Consulta aquí les candidatures presentades:

Direcció Executiva:

Comunitat de Barcelona en Comú a la Coordinadora:

Comitè de Garanties:

Comitè electoral

Comitè electoral

El Comitè electoral per aquest procés el conformen:

Montse Barba
Rosa Mateu
Toni Ribas
Anna Juhé
Vanesa Sánchez

El canal per presentar al·legacions i/o impugnacions al procés electoral, així com per a qualsevol altra qüestió que es vulgui consultar amb el comitè electoral es farà a través del correu eleccions_bcomu@bcnencomu.cat

La convocatòria s’anirà actualitzant a l’espai de participació digital

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.