Vota a les primàries

Des d'avui i fins aquest diumenge, si estàs verifica't pots mostrar el teu suport a la candidatura de l'Ada Colau "Guanyem la Barcelona del Futur".

A partir de avui, dimarts 21 de març i fins aquest diumenge, pots donar el teu suport a la candidatura de l’Ada Colau “Guanyem la Barcelona del Futur”, votant a les primàries.

Amb el teu vot ajudaràs a seguir transformant la nostra ciutat i retornant la política a la gent comuna de Barcelona.

La votació estarà oberta des del dia 21 de març a les 12h i fins a les 23:59h del diumenge 26 de març, a la nostra plataforma digital de votació.

Recorda que has d’iniciar sessió, i que el dia 1 de març et vam enviar un correu per tal que poguessis activar el nou mètode d’accés. En cas de dubte pots escriure a cens@bcnencomu.cat.

Si ho prefereixes o tens alguna dificultat, pots venir a la nostra seu (C. Marina, 131) de dimarts a divendres, en horari de 16h a 19h i t’ajudarem a accedir a la plataforma per poder votar.

Segons indicava la convocatòria electoral, el cens d’aquesta votació són totes les persones inscrites i verificades a Barcelona en Comú i ha estat tancat a les 12h del 20 de març.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.