Retrocedim o avancem?

Estem a punt d'entrar en campanya i necessitem fer arribar a la gent comuna el balanç de tot el que hem fet aquest anys a la nostra ciutat.

Quina Barcelona ens vam trobar l’any 2015 i quina tenim avui?

El maig de 2015 Barcelona va fer un gir que ha demostrat el que ja sabíem, que som una ciutat valenta i solidària.

Valenta perquè ens atrevim a canviar les coses per a millorar la nostra vida. Solidària, perquè sabem que el camí cap a aquesta vida millor no és un camí solitari. Necessitem el suport de les persones que ens envolten i elles necessiten el nostre.

Avui Barcelona crea serveis públics que no s’havien fet mai abans a cap altra ciutat. Inventem noves formes de defensar-nos dels abusos i protegir allò que ens importa. Hem plantat cara a l’especulació per distribuir la riquesa de forma més justa. La nostra ciutat està en obres, transformant-se per frenar l’emergència climàtica i evitar que l’aire que respirem posi en perill la nostra salut.

Barcelona obre camí en participació veïnal i política feta des dels barris. Som referència en la lluita contra la violència masclista i la defensa de la diversitat.

Tot això és culpa de la nostra tradició valenta i solidària. Aquest és el patrimoni més valuós que tenim.

Aconseguim que la ciutat on vivim s’assembli cada cop més a la ciutat que volem. No podem tornar enrere.

Avui està a les vostres mans el diari RETROCEDIM O AVANCEM? que intenta resumir toooot el que hem fet en aquests 8 anys des que vam arribar a l’Ajuntament. Aquest balanç de dos mandats, posa llum a polítiques que han contribuït a obrir camí cap a una Barcelona on s’hi visqui millor, una de la qual estiguem orgullosos i orgulloses; i projecta cap a on volem anar.

La nostra ciutat no pot retrocedir, necessitem anar molt més lluny. Ens queda molt per fer i és urgent fer-ho. DESCARREGA’T EL DIARI

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.