Proclamació de candidatures provisionals eleccions primàries

Consulta les candidatures en aquest article

El Comitè Electoral, reunit el dia 14 de març de 2023, proclama provisionalment la candidatura Guanyem la Barcelona del Futur per a les votacions a les eleccions primàries

El termini per a la presentació d’al·legacions a la publicació provisional de candidatures queda establert del 15 al 16 de març i es poden presentar a través del correu eleccions_bcomu@bcnencomu.cat

La resolució de les al·legacions rebudes i la publicació definitiva serà el 17 de març, la podràs consultar aquí.

La votació de primàries serà del 21 al 26 de març a través de la plataforma de participació digital de Barcelona en Comú.

Per votar es necessari seguir les instruccions enviades en el correu del dia 1 de març i donar-te d’alta amb el nou mètode d’accés a la plataforma digital. Et recomanem que activis aquest nou usuari abans de les votacions per garantir que podràs accedir i resoldre possibles incidències.

El cens es tancarà el dia 20, si no et verifiques abans d’aquesta data no podràs votar quan arribi el moment.

Per a qualsevol dubte o incidència pots contactar amb cens@bcnencomu.cat

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.