Notícia amb més informació: Barcelona triplicará su equipo antidesahucios

Què és la Unitat Anti-Desnonaments de Barcelona?

El 2016 vam crear la Unitat Antidesnonaments, perquè l’habitatge no només es defensa construint-ne més, sinó garantint que la gent que viu a casa seva no es quedi al carrer. Per això vam crear una unitat que fins aleshores no existia perquè mediés en els processos de desnonament de famílies vulnerables. I sabeu què? Gràcies als moviments socials i a aquest equip creat per l’Ajuntament, s’ha ajudat a més de 31.000 persones i s’han aturat 9 de cada 10 desnonaments a la ciutat.

La Unitat Anti-Desnonaments n’atura 9 de cada 10

Ara portem una molt bona notícia. L’Ajuntament de Barcelona triplicarà el nombre de professionals de la Unitat Antidesnonaments, passant de 13 a 43 professionals, per reforçar aquest servei que realitza una feina importantíssima per a moltíssimes famílies a la ciutat. (Abans que arribéssim nosaltres només hi havia una treballadora que tractava aquest tema)

Es triplicarà el personal de la Unitat Anti-Desnonaments

Des que vam arribar, l’habitatge ha estat i és una de les grans prioritats de l’Ajuntament. Sabíem que no seria una tasca fàcil, perquè l’Ajuntament és l’administració que té menys competències i menys diners. Però no ens podíem quedar sense fer res. I amb tot, també ens hem convertit en l’administració de tot l’Estat que més habitatge públic està construint.

Nosaltres continuarem treballant dia a dia i lluitant per acabar amb els desnonaments i garantir el dret a l’habitatge. Malauradament, tenim un govern de la Generalitat que no reacciona ni s’implica en aquest tema. Malgrat tot, nosaltres seguirem fent tot el que estigui a les nostres mans.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.