10 raons per votar Barcelona en Comú

10 raons per votar a Ada Colau

En aquest post t'expliquem per què votar a Ada Colau perquè li hi enviïs a amics i coneguts indecisos.

1. Protegim la gent: hem duplicat l’habitatge públic, som la gran ciutat amb més inversió social, tenim l’atur més baix dels últims 15 anys, hem posat en marxa una elèctrica pública i un dentista municipal.

2. Superilla Barcelona: menys soroll i contaminació, carrers per passejar, un aire més net i més espais verds, unió del tramvia per la Diagonal i tots els entorns escolars protegits del trànsit.

3. Lluitem contra les desigualtats: hem acabat amb l’època de les retallades amb un pla històric d’inversió als barris.

4. Fem front a l’emergència climàtica: evitant l’ampliació de l’aeroport o exigint a la Generalitat que es limitin els creuers.

5. No tornarem a la barra lliure turística: continuarem regulant els pisos turístics, fent plans d’usos i lluitant contra la gentrificació.

6. Una alcaldessa dona, valenta i feminista que defensa una Barcelona plural, oberta i diversa.

7. Posem fre a l’especulació immobiliària i als fons voltor amb la Unitat Antidesnonaments i amb una aplicació ràpida de la llei que regularà els lloguers.

8. Seguim exigint a la Generalitat i l’Estat que compleixin els deures en habitatge, transport públic o polítiques socials.

9. Barcelona en Comú és una organització ciutadana, democràtica, que no està finançada pels bancs, feta per veïns i veïnes que, com tu, volem una ciutat millor.

10. Barcelona en Comú és l’única garantia d’un govern d’esquerres i progressista a Barcelona.

Comparteix aquest vídeo amb els teus amics i familiars que estiguin indecisos. Cada vot compta

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.