Jordi Martí: «Encara hi ha temps per seure i pactar entre les tres foces d’esquerres»

El tinent d’alcalde en funcions i regidor dels Comuns torna a insistir en que la formació no farà «cap tipus d’acord que impliqui el PP»

El candidat número 2 de la llista de Barcelona en Comú, Jordi Martí, ha insistit aquesta tarda en que la formació no farà «cap tipus d’acord que impliqui el PP». Martí ha deixat clar davant dels mitjans de comunicació que «cada dia que passa i que el PP pacta amb Vox es confirma que no hi tenim res a fer», ha destacat.

El tinent d’alcalde en funcions s’ha mostrat sorprès que el candidat socialista, Jaume Collboni, hagi insistit en que els Comuns «li regalem els vots», després de 10 dies de negar-se a seure a una taula, ha dit. Segons les seves paraules el candidat socialista no ha fet cap intent de formar un govern d’esquerres.

En aquest sentit, Martí ha dit que BComú continua amb la mà estesa per fer un govern progressista: «Demà a qualsevol hora del matí, de la tarda, o del vespre, es pot fer una reunió per començar a discutir un acord d’esquerres que permeti governar 4 anys».

El regidor ha insistit en què l’acord a tres que defensen els Comuns «és la única alternativa que aporta estabilitat al govern de la ciutat», ha explicat per continuar dient que aquesta formula seria l’única «que donaria el govern més estable a Barcelona i el millor missatge de cara a unes eleccions del 23J on les esquerres tenim el repte de mantenir un govern de progres a l’estat espanyol».

Martí ha tornat a dir que el resultat de les eleccions del 28M obliga a fer equilibris i que els resultats de la formació «no són els esperats». Malgrat això, ha insistit que el partit està, cada dia que passa, més lluny d’un hipotètic pacte que inclogui al PP «perquè ha dit clarament que vol des-fer el nostre llegat», ha reblat.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.