Victòria: nova condemna judicial per difondre fakenews contra Ada Colau
Victòria: nova condemna judicial per difondre fakenews contra Ada Colau

Victòria: nova condemna judicial per difondre fakenews contra Ada Colau

El mitjà digital El Triangle ha estat condemnat a publicar una rectificació per una notícia falsa que va difondre titulada "Janet Sanz oculta el convenio firmado sobre la antigua Mercedes".

El mitjà digital El Triangle ha estat condemnat pel Jutjat de Primera Instància nº7 a publicar una rectificació per una notícia falsa que va difondre titulada “Janet Sanz oculta el convenio firmado sobre la antigua Mercedes“.

Bàsicament aquesta afirmació és totalment falsa, doncs el Conveni Mercedes signat entre l’Ajuntament de Barcelona i Conren Tramway Cuatro, SL, ha estat sempre públic i accessible. L’Ajuntament de Barcelona ha respectat en tot moment el principi de publicitat que regeix els convenis urbanístics, recollit en el Text Refós de la Llei d’Urbanisme. I, concretamwent, aquest conveni va ser publicat degudament (en temps i forma):

Així doncs, queda palesa la falta de veracitat en les afirmacions relatives a l’ocultació del Conveni Mercedes. I per això, El Triangle, ha estat condemnat a publicar la rectificació i a pagar les costes judicials.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.