Tercera rectificació de Metropoli Abierta per titulars falsos

El digital Metrópoli Abierta (propietat de Crónica Global i El Español de Pedro J. Ramírez) ha hagut de publicar una rectificació per un titular fals.

El digital Metrópoli Abierta (propietat de Crónica Global i El Español de Pedro J. Ramírez) ha hagut de publicar una rectificació per un titular fals contra l’Ajuntament de Barcelona i Ada Colau. És la tercera vegada, en menys de dues setmanes, que aquest digital es veu obligat a publicar un comunicat d’aquest tipus. Fa 10 dies van publicar dues rectificacions per una notícia on es relacionava l’Ajuntament de Barcelona amb una empresa investigada per corrupció.

L’article titulat “Colau vuelve a incumplir: alimentará Barcelona con una incineradora” és fals, ja que l’energia que subministra Barcelona Energia és 100% renovable certificada, i és independent de l’energia produïda per la planta incineradora de TERSA. En aquest enllaç es troba el procés d’adjudicació per a l’adquisició d’electricitat per part de Barcelona Energia, en què es pot apreciar l’exigència de l’origen renovable d’aquesta.

El titular fals va ser difós àmpliament per Metrópoli Abierta a les seves xarxes socials i va ocupar un lloc destacat a la seva portada. En canvi, la rectificació només s’ha mostrat en un tuit fet al vespre, perquè tingui menor visibilitat i impacte.

Ajuda’ns a lluitar contra la desinformació: comparteix aquest desmentit!

Enllaç a la rectificació completa: https://www.metropoliabierta.com/actual/rectificacion-colau_35397_102.html

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.