Eloi Badia desmentido Fake News
Fake News de Catalunya Press

CatalunyaPress rectifica una fakenews contra Eloi Badia

CatalunyaPress, un web finançat per Agbar i La Caixa, s'ha vist obligat a publicar una rectificació per una fakenews contra Eloi Badia, per la Llei Orgànica 2/1984 del 26 de març.
La notícia falsa assegurava que Eloi Badia, Regidor d’Emergència Climàtica de l’Ajuntament de Barcelona, estava incomplint la llei pel simple fet de presentar-se a un exàmen per a una Borsa de treball de l’Ajuntament de Barcelona. L’autora de la fakenews, Purificació González, argumenta que Badia és funcionari de l’Ajuntament, cosa que és totalment falsa, doncs els Regidors no són funcionaris. Però és que a més no hi ha cap incompatibilitat legal per presentar-se a un exàmen d’aquestes característiques.

Juntament amb Metrópoli Abierta i Crónica Global, són els tres digitals que més fakenews creen contra els Comuns, Ada Colau i l’Ajuntament de Barcelona. Entre els tres ja acumulen gairebé 30 rectificacions i 3 condemnes judicials per difondre notícies falses i no rectificar-les correctament. Tots aquests tres webs, casualitat o no, son finançades per Agbar.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.