Roda de premsa de Janet Sanz, portaveu adjunta del grup municipal de BComú.

Barcelona en Comú mantindrà les àrees d’Agenda Estratègica i d’Acció Climàtica en el govern de l’AMB

La portaveu adjunta, Janet Sanz, s’ha felicitat pel lideratge de l’espai dels comuns “en la construcció d’una agenda metropolitana conjunta que fixi el rumb de la governança metropolitana i dels reptes que tenim totes les administracions i municipis”

Barcelona en Comú celebra la reedició de l’acord per la governança de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un acord on l’espai dels comuns mantindrà el lideratge de les àrees d’Acció Climàtica i d’Agenda Estratègica Metropolitana. Unes àrees que contemplen tant la direcció d’una agenda estratègica conjunta pels municipis de la regió metropolitana i altres polítiques estratègiques com ara la gestió dels residus, l’energia, la sobirania alimentària o l’educació ambiental.

L’espai dels comuns ha aconseguit així consolidar un full de ruta que dona resposta a l’emergència climàtica, tema clau pel nostre espai polític i que ha de ser prioritari per tots els municipis metropolitans. En aquest sentit, la portaveu adjunta del grup municipal de BComú, Janet Sanz, ha declarat que “és important que els comuns continuem desenvolupant aquestes àrees en un context d’onades de calor i emergència climàtica”. I ha celebrat poder mantenir el lideratge “en la construcció d’una agenda metropolitana conjunta que, a través del Pla Estratègic Metropolità, fixi el rumb de la governança metropolitana i dels reptes metropolitans que tenim totes les administracions i municipis”. Un Pla Estratègic que haurà d’incloure temes com ara la mobilitat, les infraestructures, la gestió del parc agrari i altres polítiques clau per definir el futur de la regió metropolitana. “Tindrem un govern ampli que incorpora altres mirades i que manté als comuns en un espai molt significatiu del que representem a Catalunya i especialment a Barcelona”, ha conclòs.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.