Ada Colau descarta «completament» anar a les llistes de Sumar per les eleccions generals del 23J

La candidata de Barcelona en Comú diu que treballarà «amb cos i ànima» perquè la majoria progressista trobi una fórmula de govern per mantenir les polítiques d’esquerres

La candidata i alcaldessa, Ada Colau, ha explicat aquest matí durant una atenció als mitjans de comunicació la seva intenció de no anar a les llistes de les properes eleccions generals. Colau ha desmentit, «amb una declaració molt i molt clara», el que ja ha dit també durant la passada campanya, ha afegit.

«Descarto completament anar a cap llista del Congrés dels Diputats», ha dit, per continuar: «Això no treu que estaré disponible per ajudar en tot el que pugui, com he fet sempre, perquè estic convençuda que Yolanda Díaz és la millor candidata per ser la nova presidenta d’Espanya», però des de Barcelona, ha dit.

En aquest sentit, Colau ha destacat que la seva feina aquest dies passa per aconseguir «un govern progressista per la ciutat de Barcelona que potencialment suma 24 regidors i regidores». Per Colau aquesta és «la majoria més àmplia, més estable i més forta i la que crec que respon més al sentir majoritari de les necessitats d’aquesta ciutat», ha reblat. La candidata ha dit que ja hi ha converses en aquesta línia amb PSC i ERC, tot i que de moment, són inicials i sense cap concreció. «Em bolcaré amb cos i ànima perquè aquesta majoria progressista trobi la fórmula de govern per mantenir les polítiques progressistes de la ciutat», ha insistit. «Anem pas a pas», ha destacat.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.